Onze dienstverlening


De wereld is complex en ontwikkelt zich sneller dan ooit. Het is dan ook verstandig een deskundige verzekeringsadviseur in de arm te nemen. Firm Advies B.V. is uw partner, een adviseur en bemiddelaar met veel kennis. Wij kennen de wereld en begrijpen de kansen, knelpunten en omstandigheden die spelen binnen diverse sectoren.

  • Firm Advies B.V. staat voor deskundige dienstverlening. Advies op maat en bemiddeling. Wij kennen de markt en onderhouden uitstekende contacten met gerenommeerde verzekeraars. Maar we zijn niet gebonden aan één van hen. Onze advisering is onafhankelijk, of het nu gaat om verzekeringsproducten of overige diensten. Onze onafhankelijkheid is een belangrijke voorwaarde voor objectief en ongebonden advies.

  • Firm Advies B.V. biedt producten die aansluiten op uw wensen en de ontwikkelingen in de markt. U en uw werknemers vinden bij Firm Advies B.V. een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten.

  • Firm Advies B.V. kan alle producten ook aanbieden volgens, het zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en het intermediair. Het intermediair ontvangt geen enkele bonus of provisie op een verzekeringsproduct. Het intermediair werkt immers onafhankelijk in opdracht van de klant en is geen verkoper van de verzekeraar. U betaalt bij Firm Advies B.V. dus geen provisie, maar de beloning van de adviseur stoelt enkel en alleen op de kwaliteit van zijn advieswerk. Firm Advies B.V. speelt met het CAR-model in op de te verwachten veranderingen op het gebied van schadeverzekeringen.

Producten


Firm Advies B.V. adviseert u graag over schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen die bij uw situatie passen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak?

Wij komen graag bij u langs maar u bent ook van harte welkom op onze vestiging Reeuwijk of Velserbroek. Neem contact op via het contactformulier of via 085-7731824.

  • De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij bieden. Firm Advies B.V. tracht in haar voorlichting dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wft. In onze dienstenwijzer wordt omschreven op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn, wat u van ons mag verwachten en ook wat wij van u verwachten. Daarnaast wordt beschreven welke acties u kunt ondernemen indien u een klacht heeft met betrekking tot de door ons geleverde diensten. Dienstenwijzer Firm-Advies B.V. [PDF]

  • De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst, inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die wij bieden. Firm Advies B.V. tracht in haar voorlichting dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wft.

    In onze dienstverleningsdocumenten wordt omschreven op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn en wat u van ons mag verwachten.